Poker som levebrød

Texas Holdem er et enkelt spill og lære seg, og alle tror dette er lettjente penger men her tar også alle feil. For dette spillet blir av mange reknet som det største kunnskapsspillet som finnes og her finnes det ingen lettjente penger bare lettlurte folk.

Er du god nok?

For å bli en god pokerspiller trenger du erfaring og dette koster som regel penger. Da gjelder det å finne ut så tidlig som mulig om du virkelig tjener penger på å spille poker. Før statestikker på spillingen din og alltid ha en oversikt over inn og ut-beløper for å se hvor du befinner deg i terrenget. Nå vil du kunne se om du virkelig er god nok, og hvor mye er du villig til å ofre for å finne ut av det.

Rake/Skatt

Når du spiller blir det tatt en liten sum fra gevinsten din i rake som casinoet tar for tjenesten. Attpåtil skal norske mydigheter ha skatt gevinster over 10.000kr. Her er det flere veier å komme seg utenom ved feks å bruke neteller, men det er jo ikke gratis dette heller.

Poker som levebrød

Regninger

Alle regninger som husleie, strøm, mat, internett, bil osv skal også betales og skal du spille poker på heltid må du tjene en del for å gå i pluss.

Risiko/Stack

Når du satser på dette spillet kan du ikke ta noen risiko på at stacken din kan gå i 0. Ikke spill med redde penger (penger du ikke har råd til å tape).. Det er også en fare/fristelse for at du vil teste ut høyere nivåer og kan lett komme inn i en tilt fase eller at kostnadene for et evt tap kan bli for store. Husk, det er flere tapere enn vinnere.

Nivå

Valget av nivået bør vurderes etter målene du har satt deg og dine ferdigheter. Nivå fra 3/6,5/10 fast med god spilling holder for å spille på et profosjonelt nivå om man klarer å holde hodet rett og ikke komme inn i en tilt noe som er veldig lett i dette spillet. Det viktigste er å spille på et nivå som du føler deg trygg på og spill etter dine premisser i dine spill. Velg ut plassen/e du vil spille på og se hvem du kan dra mest utnyttelse fra. Alle plassene har ulike bonusordninger og bruk startperioden til å lokalisere terrenget og finn ut hvem plasser som kan gi deg flest penger tilbake, og her er det ikke dumt å holde seg oppdatert via diverse nettsider/forum. Ingen spiller poker 100% riktig men de beste spiller bedre enn de andre.

Perioder

Når man spiller over lengere tid kommer man ofte inn i gode og dårlige perioder. Det er da viktig å ha en god stack i de dårlige periodene. For hva gjør en pokerspiller uten penger? Pengestrømmen kommer nok til å variere en del og det er da viktig å sette av penger i gode tider. En liten intekt ved siden av spillingen som en sikkerhet er ikke dumt.

Konklusjon

Poker er et kortspill som det er veldig lett å bli glad i. Alle drømmer om raske penger men du bør tenke deg mange ganger om du skal bruke dette spillet som en jobb. Er du en av den ene prosenten som faktisk er god nok til dette og har jeg god nok psyke til å mestre denne jobben uten problemer. Risikoen for å finne ut av dette vil alltid vere høy og man bør ta diverse forhåndsregler før man virkelig satser som feks å ha en inntektskilde ved siden av til det går av seg selv. I teorien er det ikke mulig å kunne jobbe med poker i Norge men om man brenner nok for det finnes det mange muligheter for å kunne klare dette.